Tarjoamme sujuvia henkilö- ja tavarankuljetuspalveluita Jyväskylän seudulla.
Pitkällä asiakaspalvelukokemuksella ja iloisella mielellä varustetut kuljettajamme tekevät matkastasi mukavan ja huolehtivat sinut määränpäähän ammattitaidolla.

Tunnemme Jyväskylän, taksialan ja ystävällisen asiakaspalvelun

Taksi 15 Oy:n ensimmäiset kyydit ajettiin jo vuonna 1999, joten ajokilometrejä ja palveltuja asiakkaita on matkalla ehtinyt olla jo huima määrä. Nykyään Taksi 15:n yrittäjänä toimii Riikka Kangas, jolla on useiden vuosien kokemus taksialalta. Riikan lisäksi Taksi 15:n ratissa voi tavata Pirkan, joka myös on vakioasiakkaille tuttu kasvo.

Vaikka taksipalvelussa onkin olennaisinta se, että asiakkaat pääsevät perille kohteeseensa, pidämme erittäin tärkeänä myös ystävällistä ja joustavaa palvelua. Asiakkaina kaikki ovat meille samanvertaisia ja haluamme palvella heistä jokaista ihmisläheisesti sekä ammattitaidolla.

Kalustoomme kuuluvat sporttinen punainen Peugeot 508 -henkilöauto sekä tilava valkoinen Citroen Berlingo, jolla mahtuu kulkemaan kerralla kuusi matkustajaa. Suureen tavaratilaan sopivat isommatkin kantamukset. Lisäksi meillä on hyvä verkosto yhteistyökumppaneita, joita pyydämme apuun tarvittaessa. Voit siis mainiosti tilata meiltä kyydin isommallekin porukalle.

Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä. Kaikkein sujuvinta yhteistyö on, kun tilaat kyydit ennakkoon. Silloin voit olla varma tilaamasi kyydin saatavuudesta ja tarkasta aikataulusta, ja me pystymme vaikka tarvittaessa tarjoamaan jotain ekstraa kyydin kylkeen. Emme veloita ennakkotilauksen tekemisestä mitään ylimääräisiä maksuja.

Nähdään taksissa!

Kysy tilausajoa suuremmille ryhmille soittamalla suoraan meille: 050 477 5000