Yhteistyö kanssamme tekee yrityksesi arjesta sujuvampaa – sekä pakettien toimituksen että henkilöiden kuljetuksen osalta.
Kysy lisää ja tee kanssamme jatkuva sopimus.

Soita meille: 050 477 5000 (24 h)

Kuriiripalvelu – pakettikuljetukset Jyväskylän alueella

Taksikuljetus on yrityksille luotettava ja laadukas tapa hoitaa tärkeiden pakettien toimitukset suoraan vastaanottajille, muille yrityksille tai yksityishenkilöille. Erityisesti sarjatoimituksissa palvelumme on kannattava, mutta teemme mielellämme myös yksittäiset tärkeiden pakettien kuljetukset. Voit olla varma, että toimitus menee perille sovitun mukaisesti.

Kauttamme pakettien jakelut voivat järjestyä edullisemmin kuin perinteisten kuriiripalvelujen tekemänä. Me tunnemme työmme puolesta hyvin Jyväskylän kaikki alueet, joten osaamme toimia tehokkaasti pakettejakin kuljettaessamme.

Lupaamme myös, että meillä palvelun laatu on kohdallaan sekä tilaajalle että paketin vastaanottajalle päin. Kohtaamme asiakkaat aina ihmisläheisesti ja ystävällisesti palvellen.

Taksipalvelut yrityksille sopimushinnalla

Monissa yritysten arjen tilanteissa taksin käyttäminen tulee kokonaisvaikutuksiltaan halvemmaksi kuin oman auton tai muiden kulkuneuvojen käyttö. Ennakkoon varatulla taksikyydillä säästetään kallista työaikaa, vältytään turhilta parkkimaksuilta ja päästään helposti suoraan ovelta ovelle.

Jo lyhyillä matkoilla taksikyyti voi nopeuttaa matkantekoa huomattavasti, mutta taksi on usein järkevä ratkaisu kaupunkien välisilläkin matkoilla. Esimerkiksi lentomatkaan verrattuna taksikyyti saattaa hyvinkin olla sekä nopeudeltaan että kustannuksiltaan parempi vaihtoehto, vaivattomuudesta puhumattakaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suunnitellaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopivat taksipalvelut.
Voit tehdä kanssamme myös jatkuvan sopimuksen kuriiripalvelusta tai taksikyydeistä.

Soita meille numeroon 050 477 5000 (24 h)